Te

I Tebutikken hjælper vi dig gerne med at finde den eller de teer, der passer præcis til dig og din smag. Vi fører over 100 forskellige varianter af te og urter og langt de fleste af blandingerne har vi selv skabt. Hos os finder du te til morgen, middag og aften. Te til herrer og til damer. Te til arbejde og til fritid. Te til glæde og til sorg. Te til kopper og te til krus. Te til enhver lejlighed. Vælg fra kategorierne herunder og prøv dig frem . Husk vi vedlægger gerne smagsprøver på andre teer du har lyst til at smage. Skriv blot hvilke i "kommentar feltet".

Vælg kategori:

Vinter te

Sort te med orangeskaller, krydderier og aroma. Varm og krydret te med smag af appelsin, enebær og nellike - lad det bare sne! Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Jule te

Sort økologisk te blandet med jul.
Chai krydderier, tørrede æbler, orangeskaller og naturlig aroma. 
Krydret med et frisk pust af orange. 

DKK 0,-
Forkølelses te

Blanding af sort, oolong og grøn te med urter og aroma. En let citrus te med gode vitaminer fra de grønne teer og med masser af store økologiske kamilleblomster. God med en skefuld honning i. Luner og lindrer - også når man ikke er forkølet. Trækketid 6 min.

DKK 0,-
Sweethearts te

Sort te tilsat små sukkerhjerter og aroma. Sød og blød te med smag af jordbær og fløde. Til romantiske stunder i selskab med en du holder af. Trækketid 5 min.

DKK 38,-
Troldmandste Sort te med aroma. Sød te med masser af karamel og vanille smag. Afrundet med fyldige og søde kvædefrugter. Elsket af børn (og voksne) i alle aldre. Trækketid 5 min. DKK 0,-
After eight te

Sort te med aroma. Et friskt pift af pebermynte understøttet af en rund, sød og cremet smag. Minder om den klassiske engleske chokolade af samme navn........ men helt uden kalorier - Mmm. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
December te

En skøn krydret variation af juleteen. Sort te, masser af tørrede frugter, krydderier og aroma. En varm og aromatisk te med fyldig smag af appelsin, kanel og nellike. Navnet til trods begynder mange at drikke den når den første kulde slår ind over land i november. Trækketid 6 min.

DKK 0,-
Fastelavns te

Sort te med blomster og aroma. En behagelig blanding med mild smag af tranebær og blodappelsin. Smuk og festlig at se på med masser af farver fra kornblomster, romersk kamille og saflor blomster. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
My lady med grønt

Sort og grøn te med naturlig aroma. Klassisk mild Earl Grey tilsat en smule kinesisk grøn gunpowder. God som morgente men passer også til frokostbordet. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Fransk sommer

Sort te med blomster og aroma. Mild og fin Earl Grey med et strejf af den franske sommer i form af hvide jasmin blomster og blå katost blomster. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Finest English Earl Grey

Sort te med aroma. Kraftige sorte teer tilsat en udsøgt fyldig smag af bergamotte. Mere britisk bliver det næppe. Trækketid 5-6 min.

DKK 0,-
Tebutikkens Earl Grey

Sort te med naturlig aroma. Klassisk mild Earl Grey med let og elegant smag af bergamotte. hører til i ethvert te sortiment og kan nydes dagen lang.Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Påske te

Vores Happy Easter te er en flot og farverig sort te med bl.a. morgenfruer, kornblomster, lyng, citrus og frugt aroma. Frisk med et sødligt strejf.

DKK 0,-
Morsdags te

Sort og grøn te med rabarberstykker og aroma. Vi har hentet sødme fra sommerens solmodne bær, lidt syrlighed fra de første rabarber stilke og tilsat en anelse fløjlsblød "fløde". Som skabt til verdens bedste mor! Trækketid 3-5min.

DKK 0,-
Prinsesse te

Sort og grøn te med blomster og aroma. En dejlig te med let smag af mango, bergamotte og citrus. Smuk at se på med sine pink roser, blå kornblomster og gule morgenfruer. trækketid 5 min.

DKK 0,-
Efterårs te

Sort te tilsat tranebær, lyng, æble og aroma. Nydes efter en frisk efterårs tur i skoven. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Solskins te

En klassisk citrus te. Sort te iblandet naturlige olier fra citron og appelsin og en lille smule kvæde og aroma. En glad te, der er fuld af solens varme stråler.

Trækketid ca. 5 min.

DKK 0,-
Kolding te

Husets signatur blanding lavet på milde teer iblandet røde bær, bergamotte, en anelse vanille og aroma. En diskret og venlig te, der kan nydes dagen lang. Trækketid 6 min.

DKK 0,-
Fødselsdags te

Sort te med masser af tørrede eksotiske frugter og bær og aroma. Dejlig intens frugtsmag med noter af vanille og kokos. en festlig te, der bør drikkes af enhver fødselar - HURRA! Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Kvæde te

Sort te tilsat tørrede kvæder og orangeskal. Klassisk og meget aromatisk kvæde te.

(har tidligere heddet pærekvæde)

DKK 0,-
sct. Hans te

Sort te, jordbær og rabarber i skøn forening. Midsommer i Danmark!

DKK 0,-
Sensommer te

Her er den intense sensommer smag blandet af sort te tilsat kvæde, melon, blomme, citrus og aroma. Duften bringer de første billeder af et gyldent efterårsløv frem på nethinden. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Regnvejrs te

Sort te med en dejlig blød smag fra karamel, jordbær en anelse kokos og aroma. En rigtig "sidde-inde-når-det-regner-te"!

Trækketid ca. 5 min.

DKK 0,-
Stærk lakrids te

Sort te med skåret lakridsrod og aroma. Fyldig og intens smag af anis og lakridsrod. Lang og god eftersmag. Efterkommer kravet fra den søde tand - helt uden kalorier. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Farmors favorit te

Sort te med orangeskaller, blomster og aroma. En dejlig frugtte med en fremtrædende smag af orange. Farverig og flot med røde saflor og blå katost blomster. Nydes om eftermiddagen, gerne i selskab med farmor. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Bedstemors blanding

Sort te med blomster og aroma. Behagelig og blød med en intens smag af mørke bær. Smuk blandning tilsat granatæble og små jasminer. Serveres i bedstemors køkken - gerne sammen med hjemmebagte boller! Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Hygge te

Sort te med tørrede bær, krydderier og aroma. Tebutikkens hyggete er varm og krydret uden at være "julet". Smager af kanel, mandel, cream og solmodne ananas. Perfekt til alle hyggelige sammenkomster. Trækketid 6 min.

DKK 0,-
Måneskins te

Sort te med blomster og aroma. En meget blød og let Earl Grey smag tilsat et "drys måneskin" bl.a. i form af kronblade fra romersk kamille. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Mormors blanding

Grøn sencha te med aroma. Hyggelig smag af rødgrød med fløde. Dejlige solmodne jordbær og fløjlsblød fløde. Mmmm. Trækketid 3-4min.

DKK 0,-
Mosters yndlings te

Grøn sencha te med kvæde, æblestykker og aroma. Intens og meget fyldig smag af søde kvæder med en lille smule syrlighed fra æblerne. Karakteristisk og klassisk kvæde te som man kan vende tilbage til igen og igen. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Jule te

Grøn sencha te, tørrede frugter, krydderier og aroma. Dejlig krydret blanding med masser af jule smag fra appelsiner, æbler, kanel og nellike. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Æble og citron te

Grøn sencha te med tørrede æble og citron stykker og naturlige aromaer . Vidunderlig frisk og syrlig te med god smag af citron og æble. Også meget velegnet til iste. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Morgengry

Grøn sencha te med blomster og aroma. Dejlig let te med smag af mango og grapefrugt. Vidunderlig at se på med fine farver fra roser, morgenfruer og kornblomster. En behagelig te at vågne op til. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Grøn Lakrids te

Kinesisk grøn Sencha te tilsat anis aroma og hakket lakridsrod. En god fyldig  te med en lang sød eftersmag. Perfekt når den søde tand melder sig om aftenen.

DKK 0,-
Påske te

Grøn sencha te med blomster og aroma. Frisk og fin citrus smag tilsat en anelse sødme og pyntet med fine gule roser. Trækketid 3-4min.

DKK 0,-
kolonihave te

Grøn sencha te med rabarber stykker og aroma. Smager af lækre, let syrlige rabarber tilsat en god portion sød, blød fløde. Et eventyligt godt mix.Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Grøn&hvid te med granatæble

Grøn sencha te og hvid Pai Mu Tan te, tørrede frugtstykker, granatæble blomster og aroma. Fyldig frugtsmag med fin, let syrlig smag af granatæble. God dagen lang. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Grøn&hvid te med fersken og grape

Grøn sencha te og hvid Pai Mu Tan te, tørrede frugter og aroma.Frisk te med sødme fra solmodne ferskner og en let syrlighed fra grapefrugt. Liflig formiddagste. Trækketid 3-4min.

DKK 0,-
Grøn&hvid te med tranebær og lakridsrod

Grøn sencha te og hvid Pai Mu Tan te med skåret lakridsrod og aroma. Aromatisk og fyldig med god bær smag fra tranebær og en dejlig sød eftersmag fra lakridsrod. Skøn aften te - dæmper trangen til sukker. Trækketid 3-4 min

DKK 0,-
Hvid te med havtorn og jasmin

Hvid Pai Mu Tan te, jasminblomster, havtornbær og aroma. Velsmagende blid te med ganske let frugtsmag. Dejlig aften te. Trækketid 3-4min.

DKK 0,-
Grøn&hvid te med havtorn

Grøn sencha og hvid Pai Mu Tan te, tørrede frugter, havtorn bær og aroma. fyldig te med god, let syrlig frugtsmag. Trækketid 3-4 min

DKK 0,-
Grøn&hvid te med rabarber og vanille

Grøn Sencha og hvid Pai Mu Tan te, rabarber stykker,skåret vanille og aroma. Sødt og syrligt i et fantastisk godt mix. Dejlig eftermiddags- eller aften te.

Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
White Peach

Hvid Pai Mu Tan te, fersken stykker og aroma. Mild og dejlig frugtsmag. Meget fint afstemt så frugten ikke overtager tesmagen. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Hvid Miss Earl Grey

Hvid Pai Mu Tan te, tørrede frugter, blomster og aroma. Vidunderlig let smag af bergamotte tilsat en anelse vanille. Prøv den - det er en skøn aften te. Trækketid 3-4 min.

DKK 0,-
Ceylon "breakfast"

Klassisk kraftig ceylon te. God fyldig tesmag. Mørk i koppen. God morgen te - gerne med mælk. Trækketid 4-5min.

DKK 0,-
Formosa choice Oolong

Halvfermenteret storbladet te. Behagelig mild og meget aromatisk. Svagt garvesyreindhold. Meget smuk, lys gylden i koppen. Skøn morgen, middag og aften!

Trækketid 4 min.

DKK 0,-
Assam FBOP

Klassisk og kraftig indisk te. Skåret så den fyldige lidt maltlignende smag, der kendetegner en Assam te, træder frem. Mørk gylden i koppen. Kan drikkes ren, men egner sig også til mælk. Trækketid 5 min.

DKK 0,-
Keemun OP

Klassisk kinesisk te fra Anhui provinsen. Mild med en anelse røg i smagen. Svagt garvesyre indhold. Særlig velegnet som frokost te. Trækketid ca 5 min.

DKK 0,-
Darjeeling GBOP Ging

Klassisk og karakterfuld indisk second flush.Aromatisk blomsterpræg med mange grønne blade. Lys gylden og smuk i koppen. En skøn eftermiddags te.

Trækketid 5-6 min.

DKK 0,-
Kenya CTC

Småbladet aromatisk Kenya te med den klassiske let maltede smag. Giver en kraftig te, men med en varm lidt "bær" agtig eftersmag. Perfekt oven på en dejlig middag - evt. i selskab med en god cognac. Trækketid 4 -5min.

DKK 0,-
Jule urte te

Tørrede krydderier, kanelbark, kardemomme, nelliker, citronskal og frugter. Ingen koffein eller garvesyre. Kraftigt krydret og meget aromatisk. Karakteristisk smag af jul! trækketid 8-10 min

DKK 0,-
Cool mint

Marokkansk mynte, lakridsrod, tørrede æbler, lemongrass og aroma. Ingen koffein eller garvesyre. Vidunderlig frisk smag af mynte tilsat masser af sødme fra æble og lakridsrod. En super bestseller, der kan nydes både varm og kold. Trækketid 8-10 min.

DKK 0,-
Lovely Lemon Urte te

Mild og venlig urte te blandet på pebermynte, citrongræs, æble, ananas og lidt jordbær. let og liflig te, der udskiller sig fra andre urteteer pga. sin frugtagtige duft og smag. Kan med stor fornøjelse drikkes både kold og varm.

DKK 0,-
Velvære te

Pebermynte blade og skåret lakridsrod. ingen koffein eller garvesyre. Frisk og liflig te med masser af pebermynte smag og god sødme fra lakridsroden. Er lige god om den er varm eller kold. Nydes af utallige af vore kunder - i litervis! Trækketid 8-10 min.

DKK 0,-
Godnat urte te

Tørrede urter. Ingen koffein eller garvesyre. 31 forskellige urter, der i skøn forening giver dig en god kop te at sove på. (75g./pose) Trækketid 8-10 min

DKK 0,-
Kamille blomst

Tørrede økologiske kamilleblomster. Ingen koffein eller garvesyre. Klassisk skøn kamille te. Nydes evt. med en skefuld honning i. Luner og lindrer.

Trækketid 8-10 min

DKK 0,-
Rooibush sommer

Sydafrikansk rooibush te, blomster og aroma. Frisk og dejlig te med masser af lime smag. Smuk at se på med sine blå kornblomster. Trækketid 3-5 min.

DKK 0,-
Rooibush kvæde

Sydafrikansk rooibush te og aroma. Karakteristisk - eviggod - kraftig smag af kvæde tilsat en smule vanille. Trækketid 3-5 min.

DKK 0,-
Rooibush champagnebrus

Sydafrikansk rooibush te, tørrede frugter, lemongrass og aroma. Liflig og forfriskende citrus smag rundet af med god sødme fra ananas. Trækketid 3-5 min.

DKK 0,-
Skovbærfrugt te

Hibiscus frugt, hybenskaller, tørrede frugter, bær og aroma. Ingen koffeein eller garvesyre. Sød frugt te med en smuk, klar rød farve. Velegnet både som varm te eller som is te. Trækketid 8-10min

DKK 0,-
Three mint

Økologisk urte te på 3 forskellige varianter af mynte. På en gang frisk og sød. Koofein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Three Licorice

Økologisk urte te indeholdende lakrids fra Kasakhstan, Pakistan og Egypten. Superlækker sødlig og aromatisk te. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Chamomille, vanilla & manuka honey

Økologisk urte te med gyldne kamilleblomster, eksotisk vanille og manuka honning. Lindrer og luner. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Pebermynte og lakrids

Økologisk urte te med pebermynte og lakrids. På en gang frisk og sød - også god som kold. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve

DKK 40,-
Original Chai

Økologisk og fairtrade sort te tilsat krydderier. Kanel, ingefær, kardemomme´og lakridsrod. Varm og krydret smag. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Vanilla Chai

Økologisk urtete tilsat klassiske chai krydderier og vanille. Kanel, ingefær, kardemomme og lakridsrod. Hyggelig og varmt krydret smag. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Lemon, ginger & Manuka Honey

En varm og let krydret blanding med citrus smag. Modne citroner og tørret ingefærrod blandet med god manuka honning. Som alle andre Pukka teer økologisk og helt fri for kunstige smagsstoffer. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Wild apple & cinnamon

Økologisk te med æble, varme og søde krydderier: Kanel, ingefær og nellike. Perfekt på en kold regnvejrsdag. 
Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Elderberry & Echinacea

Lakridsrod, ingefærrod, echinacea rod, hyldebær og hyldeblomst er nogle af  ingredienserne i denne te. God fyldig smag af hyldebær.  
Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Lemongrass og ingefær

Økologisk urtete med en frisk og opløftende smag af lemongrass og ingefær. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Pure

Økologisk urte te med bl.a. anisfrø, fennikel, kardemomme og lakridsrod. let krydret og sødlig. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Lakrids og kanel

Økologisk urtete med lakrids og kanel. Dejlig fyldig te som forkæler dine smagsløg. Vores absolutte bestseller. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Refresh

Økologiske pebermynteblade, lakridsrod og roser. Forfriskende dejlig. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Revitalise

Økologisk urtette med kanel, kardemomme og ingefær. Uhm dejlig krydret. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Cleanse

Økologisk urtete med brændenælde. fennikel og pebermynte. Drik den gerne dagen lang. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Womankind

Økologisk urte te med roser, vanille og tranebær. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 tebreve.

DKK 40,-
After Dinner

Økologisk urtete med fennikel, cikorierod og kardemomme. Dejlig og let sød. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Love

Økologisk urtete blandet på velduftende blomster og urter. Bl.a roser, kamille og lavendel. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Relax

Økologisk urtete med bl.a. kamille, fennikel og lægestokrose. Teen er god til en rolig hyggestund. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Night Time

Økologisk urte te med blandede urter og blomster. Drik den om aftenen når du skal forberede dig på en god nats søvn. Koffein og garvesyrefri. Æske med 20 breve.

DKK 40,-
Chai Tiger Spice - instant

Den klassiske chai blandet af sort te tilsat kardemomme, nellike, kanel, ingefær og honning. Indeholder mælkepulver og kan tilberedes med varmt vand eller mælk. En skøn krydret og cremet drik.
398 g.

DKK 130,-
Chai Elephant Vanilla - instant

Klassisk chai blandet af sort te tilsat kardemomme, nellike, kanel, ingefær og honning. Derudover er der tilføjet skøn Madagacar Bourbon vanille. Indeholder mælkepulver og kan tilberedes med varmt vand eller mælk. Fyldig, sød og cremet.
398 g.

DKK 130,-
Chai Flamingo, koffein og sukkerfri - instant

Sort koffeinfri te tilsat kanel, kardemomme og vanille. Ikke tilsat sukker, men sødet med sødemidlet Splenda.
337 g. 

DKK 130,-
Chai Orca Spice sukkerfri - instant

Samme krydderiblanding som TigerSpice, men uden sukker. Istedet er der sødet med sødemidlet Splenda. Kan tilberedes med varmt vand eller mælk.
337 g.

Pt udsolgt

DKK 130,-
Chai Green Tea - instant

Grøn te tilsat kanel, kardemomme og vanille. Krydderierne er afstemt i mængde, således at den grønne tesmag trænger fint igennem.
398 g.

DKK 130,-