Om tebutikken

I mere end 15 år har tebutikken sørget for at sprede varme, hygge og gode dufte til kunder og forbipasserende. Og i alle de år har vi hver eneste dag lagt os i selen for, at yde det bedste vi kan for at give vore besøgende en god oplevelse. Det vil også i fremtiden være vort største mål at sende tilfredse kunder ud af døren, både i den fysiske butik og i web shoppen.

I Tebutikken er omdrejningspunktet te - god te - og det fører vi i utallige variationer. Vores hylder er fyldt med den ene dåse efter den anden fyldt op med friske og velduftende teer. Sorte, hvide, grønne, røde, rene, aromatiserede og blandede, her er te for enhver smag.

Men også andet end te kan få plads i Tebutikken for er der noget vi elsker næsten ligeså højt som te så er det chokolade - i overdådig kvalitet og i rå mængder! Vi falder kun for det bedste og derfor er der heller ingen tvivl om at Summerbirds og Valrhonas lækre produkter altid er at finde i stort udvalg hos os..........Side om side med Johan bulows lakridser, Crabtree&Evelyns smørbagte småkager og Claus Meyers skønne marmelader.

Vi kunne remse mange flere lækkerier op, for på vores forholdsvis få kvadratmeter finder du også specialiteter fra Wild&Tasty, fra Routin og fra Morten Heiberg. Vidunderligt porcelæn og elskeligt julegrej fra Maileg.

I Tebutikken starten vi hver morgen med at sætte vand over til te, så sætter vi friske blomster i vand og tænder stearinlys. Vi finder en dejlig melodi på radioen, drikker vores morgen te og gør  klar til at tage imod dagens besøgende. Det er en god start på dagen!

Vi forsøger at skabe et rum væk fra stress og jag, et rum fyldt med gode dufte og et rum med ro til at vælge. Masser af positive tilkendegivelser fra vore dejlige kunder fortæller os at det er lykkedes. At Tebutikken er et rart sted at komme fordi her er ro og tid - det kan vi li´at høre og det er vi ret stolte af!

Galleri

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse